Pēc nedēļas uz skolu! Tapis jauns ”Horsemen” klips – #Skola VIDEO

capture-20150825-201104
Ansamblis Horsemen turpina taisīt dziesmas par aktuālajām lietām. Nesen izdots vasaras hīts “Kiss Kiss”, kam sekoja dziesma “Miers un Bērziņš”, tad “Paņem kredītu” un #KOMA. Nu visiem Latvijas skolēniem un studentiem, un arī skolotājiem tiek nodota jauna, aktuāla dziesma #SKOLA.

Skolas tēma šobrīd ir ļoti aktuāla, jo daudzi pat nepamanīja kur tā vasara pagāja, ka atkal jādodas uz skolu, tieši tāpēc Ansamblim Horsemen radās ideja dziesmai #SKOLA. Dziesma ir ar mazliet ironisku piesitienu, kā izpaužas skolēnu “besis” kad no rīta agri jāceļas un jāiet uz skolu!

Par dziesmas ideju stāsta Horsemen: “..Skolas vecuma bērniem ir grūti saprast kādēļ izglītība ir nepieciešama un tādēļ viņiem bieži uznāk “besis” ar ko grūti cīnīties. Protams, arī vairums skolēniem liekas, ka uz skolu dodas vecāku vai skolotāju dēļ lai atzīmētos, ka ir bijis – bet reāli jau tie ir tie cilvēki kas neļauj noiet no ceļa tādā vecumā, un grib lai iegūst izglītību ar ko konkurēt darba tirgū!..”

SVARĪGI!!! Šī dziesma nekāda gadījumā nerekomendē darīt klipā redzamās lietas, jo tam ir tikai izklaidējoša nozīme par ko var pasmieties kad ir pārgājis “besis” 🙂

Pievienot komentāru